Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Turisztikai szezonindító vállalkozói fórum B.szárszón

A Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete "KISOSZ" a  vendéglátósok és kereskedők és ezen belül a balatoni vállalkozók számára kíván aktuális információkkal szolgálni az ellenőrzési tapasztalatokról, a jogszabályi változásokról és a várható ellenőrzések tartalmáról és módszeréről.

A rendezvényre meghívtuk a Somogy Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi-, a munkaügyi-, élelmiszerbiztonsági-, közegészségügyi hatósági ellenőrzéssel foglalkozó szervezeti egységei, valamint a Nemzeti Adó-és Vámhivatal Somogy Megyei Igazgatóságának Vezetőit és Munkatársait.

A 2017. június 7-én ( szerdán) 8.30 órától a balatonszárszói Véndiófa étteremben sorra kerülő KISOSZ vállalkozói fórumra várjuk mindazon kiskereskedőket és vendéglátósokat, akik eddig az időpontig csatlakoznak Egyesületünkhöz. Érdeklődők számára  belépési nyilatkozatot és részletes meghívót küldünk. ( elérhetőségeink: kisosz@somogy.hu, tel: 30/9933-933, 30/6202-205)

Vállalkozói fórum időpontjáig csatlakozók számára az első félévi tagsági hozzájárulást "akcióban" elengedi az Egyesület.

Ne feledje az egyesületi szlogent "Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó."

 



2017-04-20

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem