Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Emlékplakett kitüntetésben részesültek 2024. évben

A Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete „KISOSZ” ez évben három kereskedőnek és vendéglátósnak ítélte oda a kereskedelemben, vagy vendéglátásban eltöltött évtizedek lezárásaként – mintegy életmű díjként – a KISOSZ Emlékplakett kitüntetést. Szakmai elhivatottságuk, életútjuk példa lehet több fiatal szakmabeli számára is:

 Szabó József Úr: balatonboglári kereskedő, aki 1938. évben született (86 éves) és jelenleg is működteti vegyeskereskedését a vásárlók megelégedésére. Szakmai pályafutását a balatonboglári ÁFÉSZ-nél kezdte és munka mellett képezte magát, vegyes iparcikk, ruházat, vasműszaki és élelmiszer, valamint vendéglátós szakképesítést is szerzett. A szövetkezeti szektorban különböző munkakörökben dolgozott és eladótól boltvezetőig, a központ fejlesztési osztályvezetőjétől az igazgatósági elnökéig töltött be megbízatást.

25 éve magánkereskedő, egyéni és társas vállalkozó, azóta a KISOSZ Tagja. Családjában Felesége és Fia is vállalkozó.

Mester Lajos Úr: balatonboglári kereskedő, aki 1938. évben született (86 éves), aki egész életében a kereskedelemben dolgozott. A kaposvári Édesipari Technikum elvégzését követően a Somogy megyei iparcikk kiskereskedelmi vállalatnál üveg-porcelán boltban, majd a kaposvári ÁFÉSZ mezőgazdasági boltjánál, a Siófok- Karád ÁFÉSZ-nél, valamint a balatonboglári ÁFÉSZ-nél dolgozott eladóként, boltvezetőként, árubeszerzőként és ahogy többen emlékeznek rá a balatonboglári „Mester Tüzép” - nél. A KISOSZ-nak már több mint három évtizede Tagja.

Toronyi Zoltán Úr: kőröshegyi vendéglátós, aki ez évben fejezte be a Toronyi Vendéglátó, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. ügyvezetését. 1948 évben született (76 éves). Kereskedelmi és vendéglátós végzettséggel is rendelkezik. Egész szakmai életében a kereskedelem és a vendéglátás területén dolgozott, többek között a Somogy megyei iparcikk kiskereskedelemi vállalatnál, a Mezőker-nél. 1982-től az elsők között váltott a vendéglátó üzlet szerződéses üzemeltetésére, majd családi alapon működtette évtizedekig a betéti társaságot Feleségével és Fiával együtt. Érdekképviseleti szervezetnek, a KISOSZ-nak 1991. óta Tagja.

Mindhárom KISOSZ Tag aktívan közreműködött az egyesület választott testületeiben (csoportelnökségi tag, megyei küldött, FEB tag, stb.) és a közösségért végzett önzetlen tevékenységüket többször is elismeréssel értékeltük.