Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Munkaerőpiaci szolgáltatások

A TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0104 azonosítószámú Munkaerőpiaci szolgáltatások nyújtása a KISOSZ Somogy megyei szervezeténél elnevezésű projekt keretében az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

1. Munkaerő-piaci információk nyújtása munkáltatóknak (A szolgáltatás célja munkaerő-piaci információk nyújtása munkáltatók részére annak érdekében, hogy ezeknek segítségével kielégíthessék munkaerő igényüket. Ezzel járuljon hozzá a foglalkoztatás költséghatékonyságához, az atipikus foglalkoztatási formákban rejlő foglalkoztatási potenciál kihasználásához, valamint a munkahelyi sokszínűség előmozdításához.)

2. Álláshelyek feltárása, munkáltatói kapcsolatok erősítése (A szolgáltatás célja, hogy hozzájáruljon a munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó szervezetek és a munkáltatók kapcsolatának erősödéséhez, ezáltal a munkahelyek hatékonyabb feltárásához, így szoros együttműködés alakuljon ki a megyei szervezet és a munkáltatók között.)

3. Munkakör elemzés (A szolgáltatás célja, hogy a munkáltatók körében hozzájáruljon a foglalkoztatottság növeléséhez és a foglalkoztatási formák szélesítéséhez, a munkaszervezet vezetésének támogatásával segítse a javadalmazási, ösztönzési rendszert, a teljesítményértékelést, a személyzetfejlesztést, a toborzást és kiválasztást, valamint a munkaközvetítés megfelelő szinten történő megvalósítását.)

4. Egyenlő esélyű hozzáférést biztosító munkahelyi környezet kialakítására, esélyegyenlőség elősegítésére irányuló tanácsadás (A szolgáltatás célja, hogy elősegítse a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő csoporthoz tartozó személyek egyenlő esélyű hozzáférését a munkaerőpiachoz.)


2014-02-11

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem