Szakmai Egyesületünk a megyében működő kereskedelmi és vendéglátó üzletkörű vállalkozások részére a működésükkel összefüggő tanácsadási, érdekképviseleti, és felnőttképzési szolgáltatást nyújt.


részletek
 



A KISOSZ minő-ségpolitikájának alapja, egyben a Megyei egyesület szlogenje:

"Legjobban védett vállalkozó a tájékozott vállalkozó!"

Ennek megfelelően két fő alap tevékenységünket az érdekképviseleti tevékenységet, tanácsadást és az iskolarendszeren kívüli szakképzési tevékenységet a lehető legjobb minőséggel, minél szélesebb kör kiszolgálásával valósítjuk meg.





Főoldal   Sitemap   Nyomtatás   Kapcsolat
 

Hírek

Vállalkozói konferencia Balatonszárszón

A TÁMOP-2.5.3.A-13/1-2013-0019 „KISOSZ kapacitásfejlesztés a Dél-Dunántúli régióban” című pályázat keretében 2014. évben egy nyitórendezvényt, öt tájékoztató fórumot és kettő szemináriumot szerveztünk vállalkozók számára Somogy megye különböző településein.

A legutóbbi Kaposváron megtartott szeminárium (vállalkozói fórum) előadásait nagy érdeklődés követte a jelenlévő tagság, valamint a meghívott kereskedők és vendéglátósok részéről. A KISOSZ tevékenységéről, szolgáltatásairól, fejlesztési elképzeléseiről Jó László és Kertész Rezső adott tájékoztatást. A meghívott szakhatóságok részéről Brantmüller Zsoltné igazgatóasszony, a Fogyasztóvédelmi Felügyelőségtől, Szántó Vilmosné igazgatóhelyettes Asszony és Hetesi Gábor osztályvezető Úr a NAV Somogy Megyei Adóigazgatóságától, valamint a Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőségtől Gelencsér Zoltán Úr tartottak előadást és válaszoltak a jelenlévők kérdéseire.

A TÁMOP 2.5.3. projekt keretében június hónap elején konferenciát szervezünk vállalkozók számára, melyet turisztikai szezonnyitónak is tekintünk.

Időpontja: 2014. június 11. (szerda) 8.30 óra

Helyszíne: Balatonszárszó, Véndiófa étterem (Kossuth L. u. 2.) 

 

Meghívottak:

  • Somogy Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség
  • Somogy Megyei Kormányhivatal Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőség
  • Somogy Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság
  • Somogy Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ
  • NAV Somogy Megyei Adóigazgatósága
  • NAV Somogy Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága
  • Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ)


2014-05-29

további híreink
 
Főoldal Tanfolyamok Tanácsadás Csatlakozzon hozzánk Elérhetőségek Adatvédelem